Voor wie is deze methode geschikt?
Deze methode is geschikt voor iedereen die inzicht wil krijgen in melodische muziektheorie. De informatie uit de methode is geschikt voor alle Westerse muziekstijlen. Deze informatie kun je gebruiken om te improviseren, te soleren, het analyseren van muziek en het schrijven van muziek.
Daarnaast is de methode geschikt voor ieder niveau. Zowel conservatoriumstudenten als beginnende spelers raden deze methode aan.
Bekijk zelf of deze methode iets voor jou is: hoofdstuk 1 is gratis beschikbaar.

Deze methode is op dit moment geschikt voor basgitaar, gitaar, contrabas, viool, altviool, cello, mandoline en ukulele (sopraan, concert, tenor, bariton en bas) en banjolele De methode wordt nog aangepast voor andere instrumenten. Je kunt een groot deel van de methode gebruiken als je een ander instrument speelt.

Hoe werkt de methode?
Alle hoofdstukken worden onderverdeeld in blokken. Deze blokken bevatten informatie in de vorm van tekst met eventueel video en kunnen daarnaast oefeningen en antwoorden en een audiospeler bevatten. Na het leren van hoofdstuk 1 kan gekozen worden welk hoofdstuk wordt doorgenomen. In de handleiding kun je uitgebreid lezen wat deze methode inhoudt. Naast de hoofdstukken is er ook een forum waar ideeën en vragen gedeeld kunnen worden, extra audio gedownload kan worden en waar je vragen kunt stellen in het Ask Sanne-gedeelte.

Wat kost het om te registeren?
Een account kost €26,95. Dit zijn eenmalige kosten.

Kan ik SV Method ook als cadeau geven?
Ja. Registreer dan met je eigen e-mailadres. Dit zorgt ervoor dat de factuur naar jouw e-mailadres wordt gestuurd. Neem vervolgens contact op en geef aan voor wie het cadeau is bestemd. Het account komt vervolgens op naam van diegene te staan en daarbij ontvang je een digitale SV Method-felicitatiekaart om te geven.

Zijn de kosten echt eenmalig?
Ja. SV Method is geen abonnementsdienst. De updates die de methode ondergaat ontvang je gratis.

Wat houdt een account op svmethod.nl in?
Met een account krijg je toegang tot alle tekst, video, oefeningen en antwoorden en audio van alle hoofdstukken van de methode. De oefeningen worden zo nu en dan geupdatet. Daarnaast krijg je toegang tot het forum, waarin je vragen kan stellen aan en informatie kan delen met alle andere leden en extra audio kunt downloaden.

Hoe lang is mijn registratie geldig?
Je registratie is voor altijd geldig en hangt samen met je e-mailadres.

Hoe kan ik betalen?
Na het invullen van het registratieformulier ontvang je een e-mail. Via deze e-mail kun je met iDEAL en Paypal betalen. Na betaling wordt je account automatisch geactiveerd en kun je binnen korte tijd inloggen. Je kunt het bedrag op de factuur ook overmaken. Dan gebeurt het activeren handmatig en ontvang je een e-mail voordat je kunt inloggen. Dit kan even duren.

Ik heb twee (of meer) facturen ontvangen na aanmelding. Wat nu?
Waarschijnlijk heb je meerdere keren op de 'registreer nu'-button geklikt voordat de volgende pagina was geladen.
Je account wordt geactiveerd na betaling van een van de facturen. Facturen verlopen automatisch als ze niet voldaan worden. Je ontvangt geen herinnering en hebt geen betalingsverplichting.

Moet ik iets installeren op mijn computer?
Nee. Je kunt deze methode volledig online gebruiken. De website is gebouwd voor pc en tablet.

In welke taal is de methode geschreven?
De methode is geschreven in het Nederlands en in het Engels. Wanneer er veel vraag naar is zal de methode vertaald worden naar andere talen.

Registreer ik mezelf voor één taal en één instrument?
Nee. Wanneer je geregistreerd bent kun je de volledige methode in zowel het Nederlands als in het Engels bekijken. Hetzelfde geldt voor de instrumenten.

Hoe kan ik inloggen?
Na registratie kun je inloggen door op login te klikken. Na het invullen van je e-mailadres krijg je een bericht in je e-mail inbox. Wanneer je op de link klikt in die mail ben je ingelogd en kun je alle pagina’s bekijken.

Kan ik ook individuele les volgen?
Dat kan. Sanne geeft les in haar eigen praktijk en via Skype. Neem daarvoor contact op.

Kan ik de methode ook in boekvorm krijgen?
Ja, maar daar wordt op dit moment nog aan gewerkt. Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden, neem dan contact op.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat kan ik nu het best doen?
Neem contact op. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.